Flexteam

Vast contract en toch flexibel?

Ontdek jouw plek bij Vecht & IJssel! Wij zoeken veelzijdige collega's voor ons flexteam op 4 locaties in de regio Utrecht en IJsselstein. Onze locaties bieden een diverse zorgomgeving, met afdelingen voor psychogeriatrische zorg, somatiek en gekoesterd wonen voor onze demente bewoners. Daarnaast zijn we actief in de zorg in de wijk, wat het werk extra dynamisch maakt.

Ben jij een enthousiaste Zorgassistent, Helpende (Plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan hebben wij jou nodig om het verschil te maken in het leven van onze bewoners. Samen creƫren we een warme en liefdevolle omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Uitgebreid opleidingsaanbod

Kleinschalig

Zelf je rooster bepalen

Werken in een team


Voor wie is het flexteam bedoelt?

Studenten

Ben je op zoek naar een bijbaan naar je opleiding in de zorg? Wil je alvast wat werkervaring op doen? Je werkt in de vakanties meer en in de toets periode minder. 

Werkende ouders / verzorgers

Kun jij niet al om 7.00 uur starten? Of moet je op tijd weer naar huis? Kun je de ene week meer werken en de ander week minder? Geen probleem! In het flexteam bepaal je zelf je rooster. 

Parttime werken

Heb je een andere reden waarom je minder uren kunt of wilt werken? Je bent mantelzorger of eigenlijk al met pensioen? Word snel onderdeel van ons flexteam!


Vragen en Vacatures 

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over werken in ons flexteam. Hieronder vind je antwoorden op vragen en onze vacatures in het flexteam. 

Aantal uren

4 tot 36 uur per week. Wij zoeken collega's op alle functieniveau's in de zorg van Zorgassistent tot en met Verpleegkundige. 

Indien je te veel uren in plant dan krijg je deze uitbetaald. Indien je te weinig uren plant, dan gaat onze flexplanner met je in gesprek en past mogelijk in overleg je contract aan.  

Je krijgt per maand betaald op basis van je minimum aantal uren. Indien je meer uren werkt, krijg je deze de maand erna uitbetaald. Je wordt ingeschaald op basis van de VVT CAO. 

Roosters

Jij bepaalt zelf, via een online tool, welke diensten je oppakt.Via de online tool kun je ook al ruim van tevoren in beschikbaarheid delen, zodat je direct wordt ingepland.

Binnen V&IJ hebben wij 4 locaties. Je hebt zelf de ruimte om te kiezen op welke locatie/locaties je wilt werken.

Loondienst of ZZPer

Je mag in onze flexpool deelnemen aan opleidingen. Concreet betekent dit onze e-learnings, in company scholing maar ook complete (vervolg) beroepsopleidingen zoals Helpende (Plus) of Verzorgende IG (EVV).

Je krijgt direct een jaarcontract van Vecht en IJssel.

Op dit moment kan dit nog niet, mogelijk kan dit op een later moment wel. 

Onze Vacatures

Vast contract en toch...

Vast contract en toch...


Top