Vrijwilligers

Vrijwilliger bij Vecht & IJssel

Onze vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten. Binnen onze teams werken medewerkers en vrijwilligers nauw samen, gelijkwaardig en elkaar aanvullend. Bij Vecht en IJssel zijn ongeveer 500 vrijwilligers actief. Stuk voor stuk mensen die met hart en ziel extra’s mogelijk maken voor onze bewoners in onze woonzorgcentra of bij activiteiten buiten. Heeft u nog tijd om een steentje bij te dragen? Of kent u iemand die het leuk zou vinden vrijwilligerswerk te doen? 

Wij zoeken vrijwilligers voor verschillende dagdelen en tijdstippen, op al onze locaties. Er is altijd wel iets te doen op een tijdstip dat u schikt! Ook als u niet iedere week op een vast moment beschikbaar bent, is er passend vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld bij activiteiten, in onze restaurants, in één van de huiskamers voor Gekoesterd Wonen of individueel met cliënten.    

Nieuwsgierig naar meer? Kijk hieronder voor een overzicht van al onze vacatures voor vrijwilligers. 

Wil jij echt iets toevoegen,...

Wil jij echt iets toevoegen,...

Wat bieden wij?

Voldoening

WA en ongevallen verzekering

Werksfeer

Eventuele reiskostenvergoeding

Workshops en Kerstpakket

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met ouderen (eventueel met dementie) en inlevingsvermogen.
  • Je bent geduldig en respectvol.
  • Luisteren kun je goed.
  • Je houd je aan gemaakte afspraken.
  • Als laatste beheers je de Nederlandse taal voldoende om een eenvoudig gesprek te kunnen voeren. 

Voldoe jij aan de bovenstaande punten, dan komen wij graag met jou in gesprek! 


Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met één van onze coördinatoren vrijwilligerswerk.

Voor de locaties Transwijk en Ewoud is dit Linda Baars. Zij is te bereiken via linda.baars@vechtenijssel.nl  of T: (030) 686 94 88 of 06-127 294 60.

Voor de locaties Zuylenstede en Lieven de Key is dit Katrin Sturhan. Zij is te bereiken via katrin.sturhan@vechtenijssel.nl of T: 06-381 715 66.

Vanwege de veiligheid van onze cliënten vragen wij van al onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag. De aanvraag daarvan kunt u regelen nadat u met ons in gesprek bent geweest.

Top