Verzorgende IG bij Vecht & IJssel


Mooie dag, mooie baan

Bij Vecht & IJssel hebben wij 4 verschillende locaties in de regio Utrecht en IJsselstein. Voor alle 4 de locaties zoeken wij nog enthousiaste Verzorgende IG. We hebben afdelingen psychogeriatrische zorg, somatiek en gekoesterd wonen voor onze demente bewoners. Daarnaast hebben wij ook zorg in de wijk op een aantal van onze locaties. Maak jij de dag van onze ouderen tot een nog mooiere dag? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Solliciteer direct en wij nemen contact met je op!

Heb je altijd al in de...

"De Voordelen van ZZP'er...

"De Voordelen van ZZP'er...

"De Voordelen van ZZP'er...

Onze locaties

  • Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum. De ervaring met de ouderenzorg gaat hier al eeuwenlang terug. Ewoud heeft 78 appartementen voor cliĆ«nten verzorgd wonen en ouderen met dementie, daarnaast zijn er 166 servicewoningen.
  • Lieven de Key is gelegen in de wijk Zuilen. Op deze locatie wonen 52 ouderen met dementie. Er zijn in totaal 6 huiskamers waarvan een gedeelte gelaagd wonen is. In de mooie binnentuin kunnen bewoners zelfstandig in en uit lopen. Lieven de Key is zich verder aan het ontwikkelen tot een expertisecentrum psychogeriatrie met aandacht voor zinvolle inzet van zorgtechnologie.
  • Zuylenstede is in de wijk Overvecht, grenzend aan de Vecht. Er wonen 250 mensen in een appartement of servicewoning van Zuylenstede. Wonen in Zuylenstede betekent kiezen voor een veilige leefomgeving. In uw zorgappartement of huurappartement leidt u een zo zelfstandig mogelijk leven.
  • Transwijk is gehuisvest in een gezellige Utrechtse wijk. Het ligt aan een prachtig park, gesitueerd in woongebouw Parc Transwijk. Er zijn 75 zorgappartementen waar cliĆ«nten zo veel mogelijk zelfstandig wonen en er zijn een aantal woongroepen voor ouderen met een psychiatrische aandoening.

Top